Wie zijn wij

Logistiek is een cruciaal onderdeel van uw organisatie...

Een platte structuur, korte lijnen, hard werken, humor, no-nonsense, flexibiliteit en kwaliteit typeren onder andere onze organisatie zoals we al jaren voor onze klanten

 

TOM MAGAAZINE INFO

Thuis in logistiek sinds 1989

Prachtig dat u daarom ons bedrijf MJT Logistics gevonden heeft!

Omdat wij al meer dan 25 jaar lang dagelijks niets anders doen dan het ontzorgen van het transport en de warehousing voor onze klanten, weten wij precies hoe wij u het beste helpen moeten om de logistiek voor uw organisatie vlekkeloos te laten verlopen!

Besteed uw logistiek aan MJT uit, zodat u zich kunt richten op uw core-business. Wij richten ons dan op waar wij goed in zijn: namelijk het vlekkeloos verzorgen van alle transport en logistiek binnen uw bedrijf!

Spoedrit?

 

Binnen 45 minuten één van onze  koeriers op de stoep welke non-stop doorrijd met uw zending?

 

MJTlogisticstelefoon.png

Familiebedrijf met Twentse roots!

MJT Logistics is een familiebedrijf welke vanuit het Twentse De Lutte de meest complexe logistieke uitdagingen telkens weer weet op te lossen. Dit voor zowel nationale als internationale opererende klanten. Met inmiddels alweer 2 warehouse locaties erbij in Oldenzaal en het Duitse Gildehaus - Bad Bentheim zijn wij de laatste jaren sterk gegroeid, dit mede door onze nuchtere en flexibele werkwijze welke steeds weer meer klanten weten te  waarderen.

Als totaal logistiek dienstverlener bedienen wij al jarenlang klanten in binnen- en buitenland na volle tevredenheid. Wij vervoeren de meest diversen soorten zendingen van A naar B door geheel de wereld, elke dag maar weer. We zijn de laatste jaren gaan groeien en bieden naast het verzorgen van transporten ook goederenopslag aan met alles wat hierbij kijken komt. Ook hebben wij een koeriersafdeling welke beschikt over 10 bestelwagens van klein tot groot voor al uw spoedtransport(en)

 

Dagelijks bedienen wij een groot aantal diverse opdrachtgevers. Denk hierbij aan o.a: productiebedrijven, machinefabrikanten, groothandelaren, webshops, farmaceutische bedrijven, advocatenkantoren etc. maar ook verschillende organisaties zoals semi-overheden en regionale ziekenhuizen mogen wij aan ons klantenbestand toevoegen. Wij zijn er trots op dat wij voor een groot aantal opdrachtgevers mogen werken.

 

"MJT Logistics neemt u alle logistieke zorg uit handen en u kunt bij ons altijd rekenen op een persoonlijke benadering. Korte lijnen, service en klantvriendelijkheid, daar houden wij van. Wij bieden u topkwaliteit, stiptheid, eerlijk zaken doen met betrokken mensen. Altijd en overal! U produceert, en wij regelen de logistiek en het transport."

 

Wat kunt u van ons verwachten?

  • De beste oplossing voor uw goederen;

  • Kwaliteit, flexibiliteit en ontzorging;

  • Ervaring, innovatie en kennis van zaken;

  • Meedenkend in uw belangen;

  • Persoonlijk contact en korte communicatielijnen;

  • Sterk (wereldwijd) partnernetwerk;

  • Uitgebreid wagenpark.

Binnen 10 minuten ons aan de telefoon?

Heeft u een vraag, komt u ergens niet uit, of wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Vul onderstaande velden in en wij bellen u binnen 10 minuten terug! 

Bedankt, wij bellen u terug!

niwo.png
erkend_leerbedrijf.png