IMG_2803.jpg

Wat doen wij

Logistiek is een cruciaal onderdeel van uw organisatie...

Prachtig dat u daarom ons bedrijf MJT Logistics gevonden heeft!

Omdat wij al meer dan 25 jaar lang dagelijks niets anders doen dan het ontzorgen van het transport en de warehousing voor onze klanten, weten wij precies hoe wij u het beste helpen moeten om de logistiek voor uw organisatie vlekkeloos te laten verlopen!

Besteed uw logistiek aan MJT uit, zodat u zich kunt richten op uw core-business. Wij richten ons dan op waar wij goed in zijn: namelijk het vlekkeloos verzorgen van alle transport en logistiek binnen uw bedrijf!

Koeriers

Transport

Distributie

Expeditie

Op- en overslag

Value added

Spoedrit?

 

Binnen 45 minuten één van onze  koeriers op de stoep welke non-stop doorrijd met uw zending?

 

MJTlogisticstelefoon.png

Uw allround logistieke partner!

Wat doet MJT Logistics op logistiek gebied? Of wat doet MJT Logistics nou eigenlijk niet op logistiek gebied? Dat laatste kun u zich misschien beter afvragen. Heel kort gezegd: wij transporteren en warehousen dagelijks vele diverse soorten goederen voor onze klanten.

 

Van het aansturen van een koerierszending welke meteen vervoerd moet worden, tot het regelen van deel- of complete ladingen. Nationaal, binnen Europa, maar ook buiten Europa! Met eigen auto's en met die van samenwerkende partners. Ook het orderpicken, stickeren, inpakken, verzendklaar maken en opslaan van uw goederen in één van onze loodsen in Nederland of Duitsland behoort tot mogelijkheden die wij u bieden kunnen. 

 

Elk logistiek vraagstuk pakt ons team met beide handen aan. Ons doel is om u als klant tevreden te houden. Of het nou een schroefje is, een doos, pallet, kist, lengte lading, open lading of gekoelde lading is welke om transport vraagt, wij draaien onze handen hier niet voor om!

 

Wij ontzorgen onze klanten van A tot Z. Samenwerken met MJT Logistics heeft voor u als voordeel dat u de gehele logistiek keten van uw onderneming maar bij 'e'en bedrijf hoeft onder te brengen.

In het submenu hiernaast vindt u een aantal opsommingen welke u naar de desbetreffende pagina doorverwijzen voor meer informatie over onze diensten.

Binnen 10 minuten ons aan de telefoon?

Heeft u een vraag, komt u ergens niet uit, of wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Vul onderstaande velden in en wij bellen u binnen 10 minuten terug! 

Bedankt, wij bellen u terug!

niwo.png
erkend_leerbedrijf.png