IMG_8817.jpg

Ons materieel

Een gevarieerd wagenpark

Besteed uw logistiek aan MJT uit, zodat u zich kunt richten op uw core-business. Wij richten ons dan op waar wij goed in zijn: namelijk het vlekkeloos verzorgen van alle transport en logistiek binnen uw bedrijf!

Klantspecifiek

Besteed uw logistiek aan MJT uit, zodat u zich kunt richten op uw core-business. Wij richten ons dan op waar wij goed in zijn: namelijk het vlekkeloos verzorgen van alle transport en logistiek binnen uw bedrijf!

Spoedrit?

 

Binnen 45 minuten één van onze  koeriers op de stoep welke non-stop doorrijd met uw zending?

 

MJTlogisticstelefoon.png

Wij gebruiken het beste materieel om uw zending van A naar B te vervoeren. Niet alleen voor u, maar ook voor onze chauffeurs. Zij moeten dag en nacht comfortabel, veilig, en met een glimlach achter het stuur zitten om uw klant(en) te beleveren.

Ons wagenpark is zeer divers; er is voor elke vervoersbehoefte een passende vervoersoplossing, van klein tot groot.

Al onze eenheden zijn uitgerust met de schoonste motoren, de nieuwste veiligheidsuitrustingen, moderne navigatiesystemen, communicatieapparatuur en een real-time volg systeem welke rechtstreeks in contact staat met onze transportplanning.

 

Dicht transport

Onze wagens zijn bij voorkeur voorzien van een laadklep en een elektrische pompwagen, zodat onze chauffeurs zelfstandig kunnen laden of lossen. Voor grote, ondeelbare lading beschikken we over trailers met schuifzeilen van verschillende formaten. Deze kunnen via de zijkant of het dak ladingen tot ruim dertien en halve meter lengte vervoeren. De dichte kastentrailers kunnen aan de achterkant verzegeld worden voor bijvoorbeeld waardetransport.

Geconditioneerd transport 

Voor het vervoer van levensmiddelen, bloemen en medicijnen kunnen wij koel-/vriestrailers en koel-/vriesbestelwagens inzetten, waardoor een constante transporttemperatuur van -25º tot +25º gegarandeerd kan worden. Zodat de goederen in goede conditie op de plaats van bestemming zullen aankomen.

Open transport

Wij beschikken ook over open opleggers waarmee wij dagelijks open transporten uitvoeren van onder andere containers, bouwmaterialen, beton, staal en off-shore equipment. Deze opleggers zijn voorzien van twistlocks in de vloer (2x 20FT of 1x 40 FT), breedteborden voor vervoer tot 3 meter breed, ladingzekeringsmogelijkheden aan de boven- en zijkanten en rongpothouders met rongen.

Motorwagens

Wij beschikken ook over 12 tons motorwagens welke voorzien zijn van een schone euro 6 motor, laadklep en schuifzeilen of een vaste bak. Handig voor ladingen welke te klein zijn voor een grote truck maar te groot zijn voor een bestelwagen. Ideaal voor smalle adressen.

Bestelwagens / koeriersdienst

Bovendien beschikken wij over bestelwagens van klein tot groot. Deze staan voor u klaar als het echt snel en dedicated vervoerd moet worden. Van caddy, tot grote bus en zelfs 21m3 meubelwagens met laadklep. Deze gaan heel Europa door voor u!

Binnen 10 minuten ons aan de telefoon?

Heeft u een vraag, komt u ergens niet uit, of wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Vul onderstaande velden in en wij bellen u binnen 10 minuten terug! 

Bedankt, wij bellen u terug!

niwo.png
erkend_leerbedrijf.png