Transport van of naar Engeland nodig?

Spoedrit?

 

Binnen 45 minuten één van onze  koeriers op de stoep welke non-stop doorrijd met uw zending?

 

MJTlogisticstelefoon.png

Transport van of naar Engeland

Zoekt u een correcte en betrouwbare transporteur die uw transport(en) (stukgoed, groupage, volle trailervracht) van en naar Engeland veilig vervoeren kan? Dan bent u bij MJT Logistics aan het juiste adres! 

De hele wereld handelt met elkaar. Het is dus niet zo gek dat Nederlandse bedrijven zaken doen met bijvoorbeeld bedrijven uit Engeland. Wij zijn de juiste partij als het gaat over het vervoer van uw goederen vanuit Engeland of naar Engeland toe. Wekelijks verzorgen wij voor onze klantenkring diverse transporten van en naar Engeland. Of het nou 1 pallet is, of een volle vrachtwagenlading betreft; wij helpen u graag verder en ontzorgen uw logistiek!

"Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw transport? klik dan hier!"

Beurs transport

Heeft u goederen die vervoerd moeten worden naar een beurs in Engeland? MJT Logistics kan niet alleen zorgen voor het vervoer naar de beurs toe, maar desgewenst ook zorgen voor het uitpakken van de materialen en het meenemen van het verpakkingsmateriaal. Wij ontzorgen u in het vervoer en aflevering, zodat u en uw medewerkers zich volledig kunnen richten op uw business. Daarvoor bent u immers op de beurs. Wij overleggen graag met u de specifieke wensen.

Gevaarlijke stoffen (ADR) transport 

Het transport van gevaarlijke stoffen en/of goederen (ADR goederen) vereist specialisme. ADR transport is gebonden aan strenge, strikte regelgeving en voorwaarden. Wet- en regelgeving schrijft veiligheid, zorgvuldigheid en duurzaamheid voor.

Alle chauffeurs van MJT Logistics zijn gediplomeerd om ADR-geclassificeerde goederen te vervoeren. Bovendien zijn al onze wagens volledig uitgerust voor het transport van chemische stoffen. Heeft u gevaarlijke stoffen te vervoeren richting Engeland? Wij staan 24/7 klaar voor al uw gevaarlijke stoffen transporten!

Spoedtransport van of naar Engeland

Een zending welke met spoed vervoerd moet worden naar Engeland? Wij kunnen binnen 45 minuten al bij u voor de deur staan om uw spoedzending direct door te brengen naar uw klant in Engeland. Wij regelen graag uw express transporten, van envelop tot volle trailer, en natuurlijk alles wat daar tussenin zit!

Onze koeriersafdeling is 24/7 inzetbaar, dus ook 's nachts! Bel 0541- 21 70 30 wanneer u direct een koeriersdienst nodig heeft.

Meest voorkomende plaatsen in Engeland:

Aalst

Brugge

Geel

Herstal

Lokeren

Namen

Seraing

 

 

Tongeren

Antwerpen

Brussel

Genk

Kortrijk

Luik

Ninove

Sint-Niklaas

   

 

Turnhout

Bergen

Charleroi

Gent

La Louviere

Mechelen

Oostende

Sint-Truiden

Verviers

Beringen

Doornik

Hasselt

Leuven

Moeskroen

Roeselare

Tienen

Vilvoorde

Binnen 10 minuten ons aan de telefoon?

Heeft u een vraag, komt u ergens niet uit, of wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Vul onderstaande velden in en wij bellen u binnen 10 minuten terug! 

Bedankt, wij bellen u terug!

niwo.png
erkend_leerbedrijf.png