DSC_0429.JPG

Koeriersdiensten

Spoedrit?

 

Binnen 45 minuten één van onze  koeriers op de stoep welke non-stop doorrijd met uw zending?

 

MJTlogisticstelefoon.png

Binnen 45 minuten opgehaald en non-stop door, 24/7! 

In specifieke gevallen heeft u of uw klant een zending dringend nodig. Dan zoekt u naar een betrouwbare partner die sneltransport kan verzorgen in binnen‐ of buitenland? De koeriersdienst van MJT Logistics is dé uitkomst en zorgt ervoor dat uw pakket, pallet, document of lading direct, veilig en snel op de plek van bestemming wordt afgeleverd.

Een machine die stukgelopen is, een trein welke op tijd rijden moet met een nieuw onderdeel, een belangrijke offerte welke naar uw klant gebracht moet worden of medicijnen welke direct naar het ziekenhuis vervoerd moeten worden? Dagelijks rijden onze koeriers met belangrijke, uiteenlopende zendingen naar alle uithoeken van Europa toe.

Een belletje of mailtje met uw opdracht is genoeg. Wij sturen direct een ervaren, uitgeruste chauffeur op pad met de juiste auto. Deze is binnen 45 minuten bij u in geheel Twente! (Ook elders in Nederland binnen 45 minuten dankzij ons geselecteerde partnernetwerk) om uw zending op te halen en direct, non - stop, door te brengen. Nationaal of internationaal! 

Wij weten hoe belangrijk het juist behandelen door ons van een spoedzending voor u zijn kan. Door een goed onderhouden wagenpark, moderne navigatie apparatuur en ervaren chauffeurs op de weg te zetten, proberen wij stilstand zo veel mogelijk te voorkomen. Door de real-time track &trace in elk voertuig kunnen wij u op elke minuut een update geven over de status. 

Gevaarlijke stoffen (ADR)

Ook wanneer u met spoed gevaarlijke stoffen (ADR) te vervoeren heeft kunt u ons inschakelen. Onze koeriers zijn in het bezit van een ADR certificaat en onze voertuigen zijn ADR uitgerust en worden jaarlijks gekeurd. 

24 uurs koeriersdienst

In de 24-uurs economie van vandaag de dag kan er op elk moment een zending zijn welke met spoed vervoerd moet worden. Daarom is onze centrale planning altijd (24/7)  bereikbaar op: 0541 - 21 70 30 of 06 - 40 10 89 10. Er wordt meteen geschakeld en de chauffeur die op dat moment dienst heeft gaat voor u op pad. Dus ook 's nachts!

Koeriersdienst door geheel Europa

Het kan zijn dat uw spoedzending de landsgrenzen over moet, dit is uiteraard geen probleem. Doordat wij dagelijks voor vele klanten spoedzendingen mogen uitrijden binnen en buiten Nederland zijn wij altijd op de hoogte van bijvoorbeeld drukke verkeerspunten, regels in andere landen, boot- of trein verbindingen en douane formaliteiten. Zodat u niet voor verassingen komt te staan en wij ervoor kunnen zorgen dat de reis zo efficiënt en snel mogelijk verloopt.

In de afgelopen jaren hebben wij de volgende landen al aan mogen doen:

Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Engeland, Ierland, Noorwegen, Zweden, Finland, Estland, Roemenië, Polen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Portugal, Spanje, Rusland, Tsjechië, Slowakije en Kroatië.

DSC_2089.JPG

Webshop logistiek / route's

Buitenom het vervoer van zendingen welke met grote haast opgehaald en weggebracht moeten worden, hebben wij ook een aantal bestelbussen dagelijks op het Nederlandse, Belgische en Duitse asfalt rijden die verschillende routes uitrijden met meerdere adressen in de auto voor verschillende klanten. In deze routes vervoeren wij bijvoorbeeld zendingen die te onhandig of te kwetsbaar zijn om in het normale distributieverkeer mee te laten gaan, of waar extra aandacht bij vereist is zoals bijvoorbeeld het in elkaar zetten van de goederen.

 

Door zendingen in een bestelbus te combineren kunnen wij tevens op adressen terecht welke bijvoorbeeld te krap zijn voor een grote vrachtwagen, maar prima te bereiken zijn per bestelbus. Denk hierbij aan adressen in het centrum of krappe woonwijken. Zo ontzorgen wij ook de logistiek voor vele online webwinkelketens welke voornamelijk leveringen hebben aan particuliere adressen. 

Binnen 10 minuten ons aan de telefoon?

Heeft u een vraag, komt u ergens niet uit, of wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Vul onderstaande velden in en wij bellen u binnen 10 minuten terug! 

Bedankt, wij bellen u terug!

niwo.png
erkend_leerbedrijf.png