IMG_8522.jpg

Expeditie

MJT weet de beste weg

Besteed uw logistiek aan MJT uit, zodat u zich kunt richten op uw core-business. Wij richten ons dan op waar wij goed in zijn: namelijk het vlekkeloos verzorgen van alle transport en logistiek binnen uw bedrijf!

Wereldwijde expeditie

 

Besteed uw logistiek aan MJT uit, zodat u zich kunt richten op uw core-business. Wij richten ons dan op waar wij goed in zijn: namelijk het vlekkeloos verzorgen van alle transport en logistiek binnen uw bedrijf!

Spoedrit?

 

Binnen 45 minuten één van onze  koeriers op de stoep welke non-stop doorrijd met uw zending?

 

MJTlogisticstelefoon.png

Waar ook ter wereld

Heeft u een vracht of lading die u wilt vervoeren naar een plek in waar dan ook ter wereld? MJT Logistics is u in zo’n geval altijd graag van dienst. Wij zijn de expediteur die maatwerk levert en u alle zorgen uit handen neemt. Er komt tenslotte nogal wat kijken bij internationaal transport.

Een expediteur dient rekening te houden met vele factoren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan administratieve formaliteiten, speciale vergunningen, transportvereisten van uw lading, een bijzondere bestemming en natuurlijk ook al het benodigde papierwerk waar een expediteur over moet beschikken. Het zijn precies deze zaken die wij voor u regelen. Elk land heeft namelijk weer andere eisen en regels. U hoeft enkel contact met ons op te nemen en uw verzoek bij ons neer te leggen. Vanaf dat punt verzorgen wij graag het gehele import of export traject voor u. Van het ophalen op een locatie in Nederland of elders en het overal ter wereld afleveren van de lading. U krijgt de service die u van een moderne expediteur verwachten mag.

Voor zendingen welke geïmporteerd of geëxporteerd moeten worden uit een ander werelddeel (bijvoorbeeld Amerika, Azië of Afrika) verzorgen wij het transport per zee- of luchtvracht. De vracht gaat dan per zee- of luchttransport naar de bestemde haven of het bestemde vliegveld toe waarna wij bij aankomst in het land tevens ook weer het transport naar het afleveradres kunnen verzorgen. Wij werken dagelijks samen met veel verschillende rederijen en airlines, Het regelen van uw verre transport is voor ons daarom appeltje eitje! 

Of het nu gaat om complete vrachten, deelladingen, groupage, geconditioneerd- of exceptioneel transport; MJT Logistics regelt het! Altijd Just-in-Time geleverd, ongeacht traject of urgentie. Neem nu contact met ons op, we zijn u graag van dienst!

Binnen 10 minuten ons aan de telefoon?

Heeft u een logistieke uitdaging voor ons? Wij lossen hem graag voor u op! 

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u binnen 10 minuten terug om al uw vragen te beantwoorden.

Bedankt, wij bellen u terug!

niwo.png
erkend_leerbedrijf.png