Spoedrit?

 

Binnen 45 minuten één van onze  koeriers op de stoep welke non-stop doorrijd met uw zending?

 

MJTlogisticstelefoon.png
MJToostenrijktransport

Daarom MJT

U staat centraal

Prachtig dat u daarom ons bedrijf MJT Logistics gevonden heeft!

Omdat wij al meer dan 25 jaar lang dagelijks niets anders doen dan het ontzorgen van het transport en de warehousing voor onze klanten, weten wij precies hoe wij u het beste helpen moeten om de logistiek voor uw organisatie vlekkeloos te laten verlopen!

Besteed uw logistiek aan MJT uit, zodat u zich kunt richten op uw core-business. Wij richten ons dan op waar wij goed in zijn: namelijk het vlekkeloos verzorgen van alle transport en logistiek binnen uw bedrijf!

Geschiedenis

Onze mensen

Werken bij MJT

Daarom MJT

Foto impressie

Spoedrit?

 

Binnen 45 minuten één van onze  koeriers op de stoep welke non-stop doorrijd met uw zending?

 

MJTlogisticstelefoon.png

Met MJT komt u verder!

De rode draad in ons werk is de tevreden opdrachtgever én de tevreden eindgebruiker. We zijn vooruitstrevend, flexibel en vooral betrokken. We houden de lijnen graag kort en creëren daarmee laagdrempelig contact voor onze relaties. Dat wij daarbij transparant zijn is voor ons vanzelfsprekend. Wij bouwen graag samen met u aan de toekomst, niet alleen gisteren, maar ook vandaag en ook graag morgen!

Onderstaande kernen zijn bij ons geen uitzondering maar regel, dat maakt het samenwerken met MJT Logistics fijn. U kunt zich bezig houden met uw core business, dan verzorgen wij voor uw bedrijf de logistiek op hoog niveau, precies zoals u het hebben wilt.

Klant staat centraal

De klant staat bij MJT Logistics centraal. Met onze service willen wij onze klanten ontzorgen op het gebied van de voorkomende logistieke uitdagingen. Doormiddel van korte lijnen kunnen wij onze diensten afstemmen op de wensen van onze klanten.

Afspraak is afspraak

Afspraak bij MJT is afspraak! Voor velen nog een cliché. Maar voor ons één van de leidraden waar onze werkwijze op gestoeld is. Ook wij vinden het prettig dat afspraken met ons worden nagekomen. Daarom doen wij er alles aan om onze afspraken welke wij met u maken naar uw volle tevredenheid na te komen.

MJT Logistics is uw allround logistieke partner

Heeft u vandaag bijvoorbeeld een koerier nodig welke rechtstreeks uw kist in Amsterdam aflevert? En heeft u morgen bijvoorbeeld een volle vrachtwagen vracht voor Polen klaarstaan? Heeft u ruimte tekort en bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw opslag en uw eventuele orderpicking

U hoeft niet bij verschillende bedrijven aan te kloppen wat betreft logistiek. Wij bieden een totaaloplossing aan op logistiek gebied: koeriersdiensten, transport, distributie, expeditie en warehousing handig toch?

Bij spoed bloedsnel, binnen 45 minuten opgehaald!

Tijdkritische zending? Direct opgehaald binnen 45 minuten in geheel Nederland door onze koeriers! De chauffeur haalt uw spoedzending meteen op en brengt deze vervolgens direct (zonder een tussenstop) zo snel als mogelijk door naar het afleveradres. 

Dagelijks rijden onze koeriers voor een breed scala aan opdrachtgevers diverse spoedtransporten uit in zowel binnen- als buitenland. Wij weten precies wat er van het woord spoed verwacht wordt.

Onze planning kan u elke seconde op de hoogte houden waar de koerier zich bevind. 

Nog meer redenen om te kiezen voor MJT Logistics:

Persoonlijk contact

Wereldwijd actief

Vernieuwend en divers wagenpark

Juiste certificeringen

Betrouwbaar

Transparante tarieven

Gemak, wij regelen het

Veel aandacht voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Binnen 10 minuten ons aan de telefoon?

Heeft u een vraag, komt u ergens niet uit, of wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Vul onderstaande velden in en wij bellen u binnen 10 minuten terug! 

Bedankt, wij bellen u terug!

niwo.png
erkend_leerbedrijf.png